Gratis webinar: gevaarlijke stoffen herkennen, registreren, beoordelen en borgen doe je zo! (ism ITIS)

Veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen staat hoog op de politieke agenda. Ook de Nederlandse Arbeidsinspectie handhaaft steeds strenger. En dat is niet voor niks. Ongeveer één miljoen mensen wordt blootgesteld aan gevaarlijke stoffen op het werk en volgens de Arbeidsinspectie sterven er jaarlijks nog steeds drieduizend mensen aan de gevolgen hiervan. Werken met gevaarlijke stoffen vraagt dan ook om een adequaat stoffenbeleid. Wanneer het beleid niet goed op orde is kan het ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van werknemers en het milieu. Maar waar begint u, hoe herkent u gevaarlijke stoffen en hoe kunt u het beleid borgen?

Samen met onze partner ITIS organiseren we een gratis Webinar om u op weg te helpen. Wesley Jacobs (ITIS) en Ina Dijkman (Stoffenmanager®) gaan onder andere dieper in op; het 4 stappenmodel gevaarlijke stoffen van de Nederlandse Arbeidsinspectie, de zorgplicht vanuit de werkgever, de REACH Guidance 14 en het beoordelen van de blootstelling op de werkplek. Daarnaast is er ruimte om uw vragen te stellen.

Verzeker uw plek en meld u aan voor het gratis Webinar ‘Gevaarlijke stoffen herkennen, registreren, beoordelen en borgen, doe je zo!’

Datum: 28-03-2023
Tijd: 10.00 - 11.30u

Verzeker uw plek en meld u aan!

Sprekers webinar:

Stoffenmanager_Logo