Gratis webinar: Van WIKs tot SHARE; wat kunt u er mee?

Werkt u met werkplekinstructiekaarten (WIK's)? Dan weet u vast dat deze vaak onder collega's verspreid worden door ze op te hangen of door ze te delen via het intranet. Met regelmaat komen er nieuwe producten bij of verandert er iets in de samenstelling van een product of de werksituatie. Dit betekent dan ook dat de WIK weer aangepast en opnieuw verspreid dient te worden. Een kostbare bezigheid!

Hoe kunt u zo eenvoudig mogelijk WIK's maken en delen met uw collega's in de hele organisatie? Daar gaan we het over hebben tijdens dit Webinar. We nemen u mee naar de mogelijkheden van de SHARE module en hoe u deze zo effectief mogelijk inzet in uw organisatie.

*De SHARE module is alleen beschikbaar voor klanten met een Premium licentie. Heeft u (nog) geen Premium licentie, maar bent u wel geïnteresseerd in de SHARE-module? Volg dan ook ons webinar op 13 oktober: Haal meer uit uw Premium licentie

Datum: 20 oktober 2022
Tijdstip: 10:00-10:30 uur
Aanmelden: Via Zoom. U ontvangt voorafgaand een link om deel te nemen

ACTIE! Probeer nu een week lang gratis de Stoffenmanager® SHARE module uit

Bij deelname aan het gratis Webinar "Van WIK's tot SHARE: wat kunt u er mee?" Krijgt u de mogelijkheid om de SHARE module een week lang gratis uit te proberen.

Met de Stoffenmanager® SHARE module stelt u uw Werkplekinstructiekaarten (WIK's) en Veiligheidsinformatiebladen (VIB's) eenvoudig beschikbaar aan al uw collega's in het bedrijf! Verandert u iets in Stoffenmanager® waardoor er een wijziging in de WIK ontstaat? Dan presenteert Stoffenmanager® SHARE direct de meest recente versie van uw WIK aan uw collega's. Hierdoor werkt iedereen altijd met de meest recente WIK's en VIB's. Wel zo veilig!

Meer weten over de Stoffenmanager® SHARE module? Klik op onderstaande knop.

Meer informatie over de Stoffenmanager® SHARE module