Stoffenmanager® E-training deel 1: Inventariseren

De Stoffenmanager® training deel 1 Inventariseren is opgezet voor beginnende gebruikers van Stoffenmanager®. Tijdens de training leert u hoe u Stoffenmanager® in uw bedrijf kunt inzetten en hoe u producten kunt invoeren. De training bestaat uit theorie en praktijk. U gaat vooral zelf praktisch aan de slag en oefent direct achter uw computer. Aan het einde van het dagdeel heeft u voldoende informatie om producten te kunnen invoeren in Stoffenmanager®.

Wat komt er aan bod?


- De achtergrondkennis van Stoffenmanager®; de globale wetgeving over gevaarlijke stoffen; welke informatie gebruikt wordt van Veiligheidsinformatiebladen.

- Waar u de instellingen kunt beheren.

- Hoe u een product kunt invoeren; Hoe u een werkplekinstructiekaart kunt genereren; het CMR-register en hoe u dit kunt bekijken in Stoffenmanager®.

- Wat een grenswaarde is; wat het verschil is tussen een 8 uurs waarde, 15 minuten waarde en een Plafond-waarde; hoe u een grenswaarde in Stoffenmanager® kunt vinden; waar u een grenswaarde vinden op ser.nl en op de Gestis website.

- Huiswerk: verschillende opdrachten in Stoffenmanager®.

E-training:

De E-training is een klassikale, "live" training waarbij u vanaf uw eigen werkplek met uw computer deel kunt nemen. De E-training is in blokken ingedeeld en er wordt afgewisseld met instructie gegeven door de trainer en praktische opdrachten die direct uitgevoerd kunnen worden. Hierbij kunnen de deelnemers direct hun vragen stellen aan de trainer via de microfoon of via chat. Er is dus een directe "live" interactie tussen de deelnemers en de trainer. Tijdens de training is trainer zichtbaar.

NB.  Belangrijk voor u als Arbeidshygiënist of Veiligheidskundige. Waardering Hobéon SKO-AH en/of SKO-VK. Voor de Stoffenmanager® trainingen die u bij ons volgt komt u in aanmerking voor 2 certificeringspunten als u de training 1. tot en met training 4 volgt. Als u bijvoorbeeld alleen training deel 1. volgt komt u in aanmerking voor 0,5 certificeringspunt.

NB. De training is op basis van de functionaliteiten van het Stoffenmanager® Premium pakket.

Aanmelden

  • Datum: 1 november 2022
  • Tijd: 9.15 tot 12.30
  • Locatie: Zoom, vanachter uw eigen computer
  • Kosten: Per (online) dagdeel € 350,= p.p. (excl. BTW)
  • Korting: Als u meerdere (online) delen wilt volgen, krijgt u voor de aanvullende delen een korting van 50 euro