Stoffenmanager® training deel 2: prioriteren en beoordelen

Actie! Gratis training

Wilt u uw stoffenbeleid een boost geven? Profiteer dan nu van onze actie! Neem Stoffenmanager® Training 1 af, en krijg Training 2 er gratis bij. Dé gelegenheid voor een vliegende start met Stoffenmanager®.

Lees hier meer over de voorwaarden

Bij de Stoffenmanager® training deel 2 Prioriteren en Beoordelen gaan we ervan uit dat u ervaring heeft en kennis van het invoeren van producten (of dat u training deel 1 hebt gevolgd). U weet wat grenswaarden en dampspanning zijn, wat STOP (de arbeidshygiënische strategie) betekent. U kunt Veiligheidsbladen lezen.

Wat komt er aan bod?

-U leert wat de ISZW-leidraad inhoudt en weet welke grenswaarden hoger in de hiërarchie staan; u weet hoe u grenswaarden kunt afleiden en waar u grenswaarden kunt vinden in andere databases dan Ser.nl en Stoffenmanager®.

- U kent de kwalitatieve en de kwantitatieve route (inhalatie); u weet waartoe Stoffenmanager® gevalideerd is om een beoordeling mee te doen; u weet welke parameters van belang zijn voor een risicobeoordeling; u kent de verschillende handelingen die Stoffenmanager gedefinieerd heeft en wat voor invloed zij hebben op de risicobeoordeling.

- U weet hoe een risicobeoordeling gedaan kunt doen, u weet hoe uitkomsten geïnterpreteerd moeten worden i.c.m. grenswaarden; u weet welke factoren van belang zijn voor een risicobeoordeling in Stoffenmanager®; u kunt verschillende risicobeoordelingen doen met behulp van casussen.

De training is op basis van het Stoffenmanager® Premium pakket.

Op locatie:

 • Neem uw eigen laptop en muis mee
 • Voor de training krijgt u een trainingsaccount voor Stoffenmanager®
 • Gratis parkeren bij Nest gebouw
 • Volgt u deze dag ook training 1? Dan is de lunch voor u ook inbegrepen

NB.  Belangrijk voor u als Arbeidshygiënist of Veiligheidskundige. Waardering Hobéon SKO-AH en/of SKO-VK.

Voor de Stoffenmanager® trainingen die u bij ons volgt komt u in aanmerking voor 2 certificeringspunten als u de training 1. tot en met training 4 volgt. 

Als u bijvoorbeeld alleen training deel 1. volgt komt u in aanmerking voor 0,5 certificeringspunt.

Aanmelden

 • Datum: 8 december 2022
 • Tijd: 13.00 tot 16.30
 • Adres: Nest, Laan van Kronenburg 14,
  1183 AS Amstelveen
  Vergaderzaal 'Lift'
 • Kosten: Per (online) dagdeel € 400,= p.p. (excl. BTW)
 • Korting: Als u meerdere (online) delen wilt volgen, krijgt u voor de aanvullende delen een korting van 50 euro
 • U kunt tot 2 weken voor de training kosteloos annuleren, daarna zal het bedrag in rekening worden gebracht. Wel kunt u uw cursusplaats door een andere collega laten innemen