20
Jun
2019

Geef handen en voeten aan de verdiepende RI&E gevaarlijke stoffen

Gratis webinar voor beginners

Op donderdag 20 juni van 14.00 uur tot 14.45 uur organiseren we een gratis webinar: 'Verdiepende RI&E gevaarlijke stoffen', hoe vult u het onderdeel gevaarlijke stoffen in uw RI&E in.

Werken met (gevaarlijke) stoffen vormt een belangrijk onderdeel van de RI&E. In 1 op de 3 bedrijven in Nederland wordt gewerkt met (gevaarlijke) stoffen. Denk daarbij aan pure grondstoffen, coatings, verven, schoonmaakmiddelen, voedingsmiddelen of onderhoudsmiddelen.
In de praktijk vinden veel bedrijven het lastig om handen en voeten te geven aan de verdiepende RI&E gevaarlijke stoffen. Speciaal voor deze bedrijven organiseert Cosanta BV een onderhoudend webinar waarbij we u laten zien hoe u de online tool Stoffenmanager® kunt gebruiken om niet alleen inzicht te krijgen in mogelijke gezondheidsrisico’s van uw stoffen maar hier ook maatregelen op te nemen die de risico’s verminderen.

Inschrijven voor het gratis webinar? Klik hier.

 

Back to calendar overview