Vacature arbeidshygiënist en trainer

 

Vacature arbeidshygiënist en trainer 

Ben jij een arbeidshygiënist in hart en nieren en heb je innovatie in je DNA? Dan is werken als arbeidshygiënist en trainer, bij Stoffenmanager®, echt iets voor jou! 

Wat zoeken wij? 

Als arbeidshygiënist en trainer, bij Stoffenmanager®, ben jij dé aanjager voor innovatie. Je gaat onze klanten adviseren op het gebied van arbeidsomstandigheden en gevaarlijke stoffen, en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderwijzen van onze Stoffenmanager® trainingen. Samen met het consultancy team zorg jij ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit op het gebied van consultancy en trainingen ontvangen. Werken voor een scale up maakt dat geen dag hetzelfde is! Jij voelt je dan ook thuis binnen een dynamische organisatie dat voortdurend in beweging is.  

Wie zijn wij?  

Cosanta-Stoffenmanager® is een jonge organisatie en flink aan het groeien! We zijn een innovatief kennisplatform gericht op het terugbrengen van de blootstellingsrisico's aan gevaarlijke stoffen op de werkvloer. We bieden consultancy en trainingen en zijn de eigenaar van de wetenschappelijk onderbouwde tool, Stoffenmanager® versie 8, die centraal staat in onze service. Met onze dienstverlening begeleiden we organisaties naar een veilige en gezonde werkplek. De druk op duurzame inzetbaarheid van mensen wordt steeds hoger. Dus als je écht iets voor mensen, organisaties en de maatschappij wilt betekenen, ben je bij ons aan het juiste adres! 

Waar ga jij je mee bezig houden?  

 • Je wordt een Stoffenmanager® expert en kent het programma van binnen en buiten;  

 • Je voert zelfstandig (inter)nationale projecten uit binnen de EHS teams (Consultancy, Research en Training);  

 • (door)ontwikkeling van onze Stoffenmanager® trainingen; 

 • (door)ontwikkelingen van trainingen op maat (voor klanten e.d.). 

 • (inter)nationale presentaties en trainingen geven;  

 • klantvragen afhandelen, inclusief de helpdesk van Stoffenmanager®;  

 • Je gaat nauw samenwerken met de andere afdelingen (Sales, IT en Finance)  

 • (inter)nationale relaties onderhouden;  

Waar kom je te werken? 

Als arbeidshygiënist en trainer ben je onderdeel van het EHS team, waar de volgende teams onder vallen: consultancy, research en training (onderdeel van de Stoffenmanager® Academy).  

Stoffenmanager® Research team 

Stoffenmanager® wordt continu doorontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Hierbij is het doel om wetenschap, politiek, wetgeving en de business bij elkaar te laten aansluiten.  Het Stoffenmanager® Research team houdt zich bezig met het uitvoeren, begeleiden en coördineren van onderzoek. Dit doen we altijd in samenwerking met onze International Scientific Advisory Board (ISAB). Ook is er sinds kort het Stoffenmanager® Research platform: een open ontwikkel website gericht op innovatie en vernieuwing van Stoffenmanager®. Samen met de ISAB en onderzoekers uit de hele wereld werken we constant aan de ontwikkeling van nieuwe modellen. Het uitvoeren van projecten voor het Stoffenmanager® research team zal niet behoren tot jouw taken. 

Stoffenmanager® consultancy  

Het implementeren van Stoffenmanager® staat centraal in de dienstverlening van Cosanta. Het gebruik van Stoffenmanager® is niet altijd eenvoudig. Soms lukt het gebruikers niet om de verschillende stappen van de risicobeoordeling goed te doorlopen, de juiste conclusie(s) te trekken of is er te weinig tijd. We gebruiken de Stoffenmanager® stappen om bedrijven te begeleiden naar een actueel stoffenbeleid. Het uitvoeren van projecten voor het Stoffenmanager® consultancy team zal behoren tot één van jouw taken.  

Stoffenmanager® Academy  

De Stoffenmanager® Academy verzorgt alle trainingen die we aanbieden. We bieden verschillende trainingen aan op uiteenlopende onderwerpen. Alle trainingen worden als open training gegeven of als in-company training, bij ons op locatie of online. De Stoffenmanager® Academy ontwikkelt alle materialen voor de trainingen, voorziet in instructie-filmpjes, is bezig met de ontwikkeling van e-learning, verzorgt de begeleiding van studenten, coördineert de samenwerking met hogescholen en universiteiten en is verantwoordelijk voor het Stoffenmanager® traineeship. Het uitvoeren van projecten voor het Stoffenmanager® Academy team zal behoren tot één van jouw taken. 

Wie ben jij?  

 • Je hebt een AH-opleiding of ander relevante opleiding afgerond; 

 •  Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in het veld van de arbeidshygiëne; 

 • je bent maatschappelijk betrokken en wil het verschil maken in de praktijk; 

 • internationaal georiënteerd; 

 • uitstekend Engels in woord en geschrift; 

 • hoge mate van zelfstandigheid, proactief kwaliteits- en resultaatsgericht; 

 • een echte team player, maar kan ook goed zelfstandig werken;  

 • je kan snel schakelen tussen verschillende taken en je bent niet bang om verantwoordelijkheden te nemen. 

Wat bieden wij?  

 • Als eerste, leuke collega’s en een gezellige werksfeer! 

 • Een ondernemende, innovatieve en open bedrijfscultuur; 

 • Fulltime of parttime aanstelling (minimaal 32 uur) in eerste instantie voor de periode van één jaar waarna een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk is; 

 • Marktconform startsalaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en 8% vakantiegeld; 

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, pensioenregeling, opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, na een jaar de mogelijkheid van een leaseauto van de zaak of deelname aan het fietsleaseplan; 

 • Jaarlijks een persoonlijk budget voor de aanschaf van telefoonhoesjes/koptelefoon/laptoptas etc.; 

 • Thuiswerken wordt gestimuleerd en verzorgd (Vanwege COVID-19 wordt er momenteel veel vanuit huis gewerkt); 

 • Standplaats: Schiphol Noord-Oost. 

Enthousiast? Meld je aan! 

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@cosanta.nl gericht aan Ina Dijkman.
Aanmelden kan tot uiterlijk 31-12-2021. Voor eventueel aanvullende vragen kun je bellen naar 020 792 0013. 

Neem ook eens kijkje bij onze andere vacatures, zoals die voor ons EHS Traineeship: Kom werken bij Stoffenmanager®

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

Share this article

Back to news overview