Recap ISES 2022 bijeenkomst

Van 25 tot 29 september vond de jaarlijkse ISES (International Society of Exposure Science) bijeenkomst plaats in Lissabon, waar elk jaar honderden milieu- en gezondheidsdeskundigen vanuit de hele wereld samen komen voor een inspirerende en leerzame ervaring op het gebied van wetenschappelijke inzichten als het gaat om risicoblootstelling.

Wij vlogen naar Lissabon om deel te nemen aan ISES 2022 en zijn nu weer volledig up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschappelijke inzichten rondom risicoblootstelling!

Tijdens ISES gaven we, samen met IFA (Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung), een workshop over de theoretische achtergrond van Stoffenmanager®. Deelnemers oefenden tijdens de workshop live in Stoffenmanager® en konden zo direct de opgedane kennis toepassen in de praktijk. De workshop werd erg goed ontvangen en de deelnemers waren gemotiveerd en betrokken, wat leidde tot een inspirerende sessie. Ook hebben we zelf verschillende lezingen en symposia bijgewoond en hebben we deelgenomen aan de pre-conferentie workshop "Techniques of Sample and Analysis of Biological Aerosols" gegeven door Ana Rule van de Johns Hopkins Universiteit, met als doel onze kennis over bioaerosols te verbreden.

De wetenschappelijke en technische ontwikkelingen op het gebied van blootstellingsrisico's zijn voortdurend in beweging. Net als onze klanten, hechten wij veel waarde aan de wetenschappelijke onderbouwing als het gaat om veilig en gezond werken. Het is immers uitermate belangrijk om adequate beheersmaatregelen te nemen die vanuit de wetenschap gefundeerd zijn.

Wilt u meer weten over de wetenschappelijke onderbouwing van Stoffenmanager®? Klik dan op onderstaande knop.