ISES 2022 Workshop in Lissabon

Van 25 tot 29 september vindt de jaarlijkse ISES (International Society of Exposure Science)-bijeenkomst plaats in Lissabon, waar elk jaar honderden milieu- en gezondheidsdeskundigen vanuit de hele wereld samen komen voor een inspirerende en leerzame ervaring op het gebied van blootstellingswetenschap.

Gedurende de hele week is er volop gelegenheid om te netwerken en uw kennis uit te breiden. Het thema van dit jaar is “van blootstelling tot menselijke gezondheid: nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen in een veranderende omgeving”.

Stoffenmanager® organiseert samen met het Institute for Occupational Safety and Health (IFA) een workshop over de theoretische achtergrond van Stoffenmanager®. Tijdens deze workshop past u de opgedane kennis meteen toe in de praktijk en oefent u live in Stoffenmanager® aan de hand van case studies.

Deze workshop is bedoeld voor professionals die te maken hebben met de beoordeling en beheersing van chemische blootstelling. Hierbij kunt u denken aan arbeidshygiënisten en andere professionals op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk. Ook HSE professionals, managers, en regelgevers die meer willen weten over de nieuwste inzichten op het gebied van blootstellingsbeoordelingen zijn van harte welkom!

In dit bestand vindt u meer informatie over de workshops.