Week van de RI&E | Donderdag

Van 20 tot 24 juni organiseert Steunpunt RI&E de Week van de RI&E!
Ook Stoffenmanager® besteedt deze week extra aandacht aan de RI&E (risico, inventarisatie en evaluatie) en het belang van veilig en gezond werken. Uiteraard wil elk bedrijf haar werknemers een veilige werkomgeving bieden en aan de wetgeving voldoen. Een RI&E helpt mogelijke arbeidsrisico’s inzichtelijk te maken en stimuleert een actieve aanpak voor een veilige en gezonde werkomgeving. Benieuwd wat wij gaan doen tijdens de Week van de RI&E?

ACTIE: Neem gratis deel aan onze nieuwe Stoffenmanager® basis training!

Zo veel mogelijk organisaties begeleiden om een veilige en gezonde werkplek te realiseren, dat is onze missie. En dat begint met de juiste basiskennis. In het kader van de Week van de RI&E bieden we nu een gratis basis training aan bij het starten met Stoffenmanager®.

Maak een gratis account aan en krijg vanaf september toegang tot deze nieuwe training!

Donderdag: Live Webinar!

Volg op 23 juni het Webinar: Wetgeving en de RI&E.
De Risico, Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) wordt ook wel gezien als de 'backbone' van een bedrijf. Hierin worden alle arbeidsrisico’s, de mate van het risico en de prioritering beschreven. Meer weten over de wetgeving omtrent de RI&E? Meld u aan!

Datum: 23 juni
Tijdstip: 10:00-11:00 uur
Beschikbaarheid: beperkte beschikbaarheid ivm interactief webinar

Aanmelden
Transport chemische stoffen

Vrijdag: Factsheet RI&E

Na een volle week met veel informatie kunt u de toepassing van de RI&E nog eens rustig nalezen in de factsheet. Download op vrijdag hier de factsheet over de RI&E en wetgeving!

Download Factsheet RI&E
pesticide spuiters