Industrie collega's

E-training: Navigeren in Stoffenmanager®

Niveau: Starter


De E-Training “Navigeren in Stoffenmanager®” is opgezet voor de starter in Stoffenmanager® óf juist voor de gebruiker die een tijdje niet met Stoffenmanager® heeft gewerkt. Tijdens de training gaat u praktisch aan de slag en leert u de belangrijkste aspecten van de tool die u nodig heeft om efficiënt in Stoffenmanager® te werken. U krijgt meer ervaring met het navigeren in Stoffenmanager®. Deze training geeft u dan ook een goede kickstart om te beginnen in Stoffenmanager®. Wilt u een verdiepende training over het gebruik van Stoffenmanager®? Neem dan een kijkje bij ons volledige trainingsaanbod!

Wat komt er aan bod?

 • U leert wat de Stoffenmanager® implementatiestappen inhouden en wat de overeenkomst is met de verschillende onderdelen in Stoffenmanager®
 • U leert waar u instellingen kunt doen in Stoffenmanager®
 • U leert waar u een gevaarlijke stoffen- en blootstellingsregister opbouwt
 • U leert hoe u verschillende registers zelf kunt aanpassen en kunt exporteren
 • U leert hoe u een Werkplek instructiekaart (WIK) kunt maken
 • U leert waar u het CMR-stoffen register kunt vinden
 • U kunt navigeren naar beheersmaatregelen in Stoffenmanager®
 • U weet waar u producten kunt importeren in Stoffenmanager®

E-training

De E-training is een klassikale, “live” training waarbij u vanaf uw eigen werkplek met uw computer deel kunt nemen. De E-training is in blokken ingedeeld en theorie en praktische opdrachten wisselen elkaar af. We gaan direct ook aan de slag in Stoffenmanager®. Zo kunt u gelijk uw vragen stellen via de chatbox aan de trainer. 

*Actie: Combinatie aanbieding
Merkt u dat u na een training vaak nog vragen heeft die u tijdens de training niet heeft kunnen stellen? Of misschien heeft u wel specifieke vragen over gevaarlijke stoffen?

In combinatie met de training “Navigeren in Stoffenmanager®” bieden we u na de training een online Stoffenmanager® spreekuur aan. U heeft dan de tijd om 1 uur aan één van onze ervaren consultants vragen te stellen over Stoffenmanager® of gevaarlijke stoffen. Als u dit Stoffenmanager® spreekuur tegelijk afneemt met de training “Navigeren in Stoffenmanager®, kunt u gebruik maken van onze *combinatiekorting.

*U geeft zich op voor het Stoffenmanager® spreekuur, tegelijk met de training. Als u deze combinatie gebruikt, krijgt u een korting van 40 euro op de training “Navigeren in Stoffenmanager ®”. Het Stoffenmanager® spreekuur wordt binnen een maand na de training opgenomen, anders vervalt de combinatiekorting.

Verdiepende trainingen

Wenst u een training waarbij veel aandacht is voor arbeidshygiënische kennis, veiligheidsinformatiebladen, het uitkiezen van handelingen in Stoffenmanager® en de interpretatie van uitkomsten in Stoffenmanager®? Dan raden wij u aan om te kiezen voor de starters, gevorderden en expert trainingen. Tijdens die trainingen gaan we dieper in op de arbeidshygiënische aspecten.

Meer informatie & Kosten

 • Duur: 2 uur
 • Locatie: Zoom, vanachter uw eigen computer
 • Kosten: €200,= p.p. (excl. BTW)
 • Annuleringsbeleid: U kunt tot 2 weken voor de training kosteloos annuleren, daarna zal het bedrag in rekening worden gebracht. Wel kunt u uw cursusplaats door een andere collega laten innemen.

Bekijk onze agenda en meld u aan voor de training via onderstaande knop!