Stoffenmanager_Watermerk

Over ons

Ontwikkeld in 2003 in opdracht van het Ministerie van SZW en naar de markt gebracht in 2014 door Cosanta B.V., maakt dat Stoffenmanager® al bijna 20 jaar een betrouwbare oplossing is voor het veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen.

Inmiddels is de Stoffenmanager® tool doorontwikkeld tot een platform waar we al meer dan 40.000 accounts voor hebben uitgegeven. Ook onze organisatie en dienstverlening is verder gegroeid. Met de Stoffenmanager®8 tool als het hart van ons bedrijf en met een breed scala aan experts, streven we elke dag naar het ontwikkelen van effectievere oplossingen voor chemische en biologische risico's in arbeidssituaties.

Vanuit onze filosofie dat het voeren van een stoffenbeleid niet overmatig complex hoeft te zijn, bieden wij een eenvoudige en duurzame softwareoplossing en aanvullende diensten. Samen werken we aan een veilige en gezonde werkomgeving!

Cosanta BV
Cosanta B.V. is de drijvende kracht achter het succes van Stoffenmanager® geweest, maar door onze sterke positie in het veld met de naam Stoffenmanager®, gaan we voortaan onder deze naam verder. Cosanta BV blijft op de achtergrond bestaan.