Collega's werken in laboratorium

Stoffenmanager® Trainingen

E-learning gevaarlijke stoffen

Niveau: Starter
Om u op weg te helpen met uw gevaarlijke stoffenbeleid bieden we de gratis E-learning Gevaarlijke Stoffen aan. In de E-learning bespreken we de basisprincipes van gevaarlijke stoffen, die belangrijk zijn tijdens het werk en de registratie van stoffen. De E-learning bestaat uit video's, animaties, quizzen, opdrachten, en meer!

E-learning: Gevaarlijke Stoffen
E-learning

E-training: Navigeren in Stoffenmanager®

Niveau: Starter
De E-Training “Navigeren in Stoffenmanager®” is opgezet voor de starter in Stoffenmanager® óf juist voor de gebruiker die een tijdje niet met Stoffenmanager® heeft gewerkt. Tijdens de training gaat u praktisch aan de slag en leert u de belangrijkste aspecten van de tool die u nodig heeft om efficiënt in Stoffenmanager® te werken.

E-training: Navigeren in Stoffenmanager®
Industrie collega's

Stoffenmanager® Training 1: Inventariseren

Niveau: Starter
De Stoffenmanager® training deel 1 Inventariseren is opgezet voor beginnende gebruikers van Stoffenmanager®. Tijdens de training leert u hoe u Stoffenmanager® in uw bedrijf kunt inzetten en hoe u producten kunt invoeren. De training bestaat uit theorie en praktijk en u oefent direct achter uw computer!

Training 1: Inventariseren
autospuiter in beschermend pak

Stoffenmanager® Training 2: Prioriteren en beoordelen

Niveau: Gevorderd
Bent u toe aan een volgende stap in Stoffenmanager®? In training 2 gaan we dieper in op de kwalitatieve en de kwantitatieve route, bespreken we hoe u grenswaarden opzoekt en hoe u risicobeoordelingen uitvoert en interpreteert.

Training 2: Prioriteren en beoordelen
Collega's in de industrie

Stoffenmanager® Training 3: Beheersen van risico's

Niveau: Expert
In training deel 3 leert u meer over complexe risicobeoordelingen, welke H-zinnen bij huideffecten horen en hoe beheersmaatregelen (in Stoffenmanager®) in combinatie met de arbeidshygiënische strategie genomen kunnen worden.

Training 3: Beheersen van risico's
pesticide spuiters

Stoffenmanager® Training 4: Effectieve voorlichting aan werknemers

Niveau: Starter
Bij training deel 4 Implementeren houden we ons bezig met hoe u uw werknemers effectief kunt informeren over de gevaarlijke stoffen waar zij mee werken. In deze training leert u hoe u afwisselende, effectieve voorlichtingen over gevaarlijke stoffen kunt geven en deze naar een hoger niveau kunt brengen.

Traning 4: Effectieve voorlichting aan werknemers
Voorlichting aan werknemers

Stoffenmanager® PGS-15 Training

Niveau: Gevorderd
Veel bedrijven hebben te maken met de opslag van gevaarlijke stoffen. De opslag van gevaarlijke stoffen vereist theoretische en praktische kennis en is belangrijk voor de interne en externe veiligheid van uw bedrijf. Tijdens deze training leert u de theorie over PGS 15 en weet u hoe u de opslag van gevaarlijke stoffen in de praktijk kunt regelen.

Training: PGS-15
Opslag van gevaarlijke stoffen PGS-15 richtlijnen

Voorlichting aan werknemers | Incompany

Incompany
Stoffenmanager® verzorgt incompany trainingen over het gezond en veilig werken met gevaarlijke stoffen. Hebben uw collega’s behoefte aan meer kennis op het gebied van gevaarlijke stoffen en de blootstelling daarvan? Dan is deze interactieve en opmaat aangepaste training geschikt voor uw bedrijf.

Incompany Voorlichting aan werknemers
Effectieve voorlichting aan werknemers