Effectieve voorlichting aan werknemers

Actie! Gratis training

Wij geloven dat het voeren van een stoffenbeleid geen ingewikkelde klus hoeft te zijn, en dat bedrijven zelf de competenties in handen kunnen krijgen om op een eenvoudige wijze een gezonde en veilige werkplek te realiseren. Met Stoffenmanager® kunt u eenvoudig uw stoffenregister op orde brengen en actueel houden. Om u daarbij te helpen organiseren wij regelmatig Stoffenmanager® trainingen, zodat u de juiste handvatten krijgt om efficiënt aan de slag te gaan met uw stoffenbeleid.

Wilt u uw stoffenbeleid een boost geven? Maak dan nu gebruik van onze actie en krijg bij afname van Stoffenmanager training 1 'Inventarisren' , training 2 'Prioriteren en beoordelen' er gratis bij! . U bespaart hiermee tot wel €440,-! Dé gelegenheid voor een vliegende start met Stoffenmanager®. Meld u aan voor 31 december 2022, en profiteer van onze actie. Let op: de plekken in de trainingen zijn beperkt, vol = vol.

Voorwaarden:

  • U kunt zich tot en met 31 december 2022 aanmelden voor deze actie
  • U neemt Stoffenmanager® training 1 af, en ontvangt Stoffenmanager® training 2 gratis
  • Deze actie geldt voor de trainingen die gegeven worden tot en met 31 januari 2023
  • Selecteer op het registratieformulier beide trainingen die u wilt volgen, en vermeld hierbij de actiecode "Training2022"