Deel uw WIK's eenvoudig met uw collega's

Stel uw Werkplekinstructiekaarten (WIK's) en Veiligheidsinformatiebladen (VIB's) eenvoudig beschikbaar aan al uw collega's in het bedrijf! WIK's worden ingezet om werknemers voor te lichten over de risico's van het werken met (gevaarlijke) stoffen. Ze worden vaak onder collega's verspreid door ze op te hangen of door ze te delen via het intranet. Met regelmaat komen er nieuwe producten bij, verandert de samenstelling van een product of de werksituatie. Dit betekent dat ook de WIK weer aangepast en opnieuw verspreid dient te worden. Een kostbare bezigheid!

Met de Stoffenmanager® SHARE module behoort dat tot het verleden! U deelt uw WIK's en uw VIB's eenvoudig met alle betrokkenen in de organisatie. Verandert u iets in Stoffenmanager® waardoor er een wijziging in de WIK ontstaat? Dan presenteert Stoffenmanager® SHARE direct de meest recente versie van uw WIK aan uw collega's. Hierdoor werkt iedereen altijd met de meest recente WIK's en VIB's. Wel zo veilig!

Het werken met Stoffenmanager® SHARE levert u efficiëntie op! Niet elke wijziging hoeft meer apart in de WIK of het VIB doorgevoerd worden. Met één klik op de knop is de laatste update voor iedereen beschikbaar. Dat geldt ook voor collega's die op een andere locatie aan het werk zijn. De basis voor een goede voorlichting en het veilig kunnen werken met (gevaarlijke) stoffen!

Hoe gebruikt u Stoffenmanager® SHARE? Bekijk het in onderstaande video!

Meer informatie over Stoffenmanager® SHARE

Gratis Stoffenmanager® SHARE uitproberen?

Vragen? Neem contact met ons op!