Exclusief! De Stoffenmanager® Summer school

De Stoffenmanager® Summer school is een unieke kans om in 3 dagen alle informatie te krijgen die u nodig heeft om Stoffenmanager® efficiënt te gebruiken. Tijdens de Summer school krijgt u alle trainingen van Stoffenmanager®: Basis training (nieuw!), deel 1 tot en met 4, en de speciale PGS-15 training. Naast het volgen van de trainingen ontmoet u tijdens de Summer School ook het team van Stoffenmanager®.

Voor wie is dit programma?

De Summer School is voor iedereen die aan het begin staat van het werken in Stoffenmanager® of de kennis graag wil opfrissen. Duik in dit 3-daagse programma en leer alle functionaliteiten van Stoffenmanager® zo goed mogelijk te benuttenen en het gevaarlijke stoffenbeleid op een effectieve manier te communiceren aan collega’s!

Wat gaan we doen?

Dag 1

Ochtend: Stoffenmanager® Basis training: Gevaarlijke stoffen
Nog geen kennis over gevaarlijke stoffen? Dan is deze training voor u! We bespreken de basis principes, die uiteraard ook belangrijk zijn bij het gebruik van Stoffenmanager®. Aan het einde van dit dagdeel weet u wat gevaarlijke stoffen zijn, hoe u deze kunt herkennen en welke aspecten van belang zijn voor het werken met Stoffenmanager®.

Lunch

Middag: Stoffenmanager® training deel 1: Inventariseren
Maak kennis met de wetgeving rondom gevaarlijke stoffen, oefen met het invoeren van producten en leert over het CMR gedeelte in Stoffenmanager®. Aan het einde van deze training heeft u voldoende kennis om producten te kunnen invoeren in Stoffenmanager®.

Dag 2

Ochtend: Stoffenmanager® training deel 2: Prioriteren en beoordelen
Tijdens deze training leert u hoe u beoordelingen kunt maken in Stoffenmanager®. Ook besteden we aandacht aan het algoritme van Stoffenmanager®, grenswaarden en de interpretatie van de uitkomsten. Training 2 bevat dan ook onmisbare kennis om veilig en gezond te werken met gevaarlijke stoffen!

Lunch

Middag: Stoffenmanager® training deel 3: Beheersen van risico's
Tijdens deze middag leert u hoe u complexe beoordelingen kunt maken in Stoffenmanager®. Daarnaast besteden we aandacht aan het functiedaggemiddelde, het nemen van beheersmaatregelen, versiebeheer en de huidbeoordeling.

Avondprogramma: Borrel in Nest, Amstelveen!

Dag 3

Ochtend: Deel 4: Implementeren, haal meer effect uit uw voorlichting
Hoe kunt u uw werknemers effectief informeren over de gevaarlijke stoffen waar zij mee werken? In deze training leert u hoe u afwisselende, effectieve voorlichtingen over gevaarlijke stoffen kunt geven en deze naar een hoger niveau kunt tillen. Na de training krijgt u de Stoffenmanager® Toolkit (t.w.v. €100) mee. Aan het eind van deze ochtend heeft u de tools in huis om voorlichtingen aan werknemers effectiever, leuker en leerzamer te maken!

Lunch

Middag: PGS-15: opslag van gevaarlijke stoffen
Leer meer over wat de PGS-15 richtlijn inhoudt en hoe de PGS-15 module werkt in Stoffenmanager®. Naast een theoretisch deel gaat u zelf aan de slag met het beoordelen van uw opslag aan gevaarlijke stoffen.

Aanvullende informatie:

Wilt u zich drie dagen lang volledig focussen op alle lesstof en tot rust komen in de mooie omgeving van Amstelveen? Dan hebben wij een speciaal overnachtingsaanbod voor onze cursisten in het Radisson Hotel Suites (incl. ontbijt) in de buurt van de leslocatie! Tijdens de lesdagen is de lunch inbegrepen.

Datum
11-13 juli 2022

Tijden
9:30-16:30u

Prijs
€2150 excl. Overnachting
€2500 inclusief 2 overnachtingen in een eenpersoons Studio Suite (Radisson Hotel Suites) + ontbijt

Capaciteit
Inschrijven vóór 20 juni. Maximaal 10 deelnemers.