Man met blauwe ton

Maak het makkelijk. Laat uw VIB's invoeren

Het op een juiste manier verwerken en beheren van data wordt steeds belangrijker. Het invoeren van veiligheidsinformatiebladen (VIB's) is dan ook een tijdrovende klus en vereist de nodige kennis. Het importeren van de VIB gegevens met behulp van een XML-file vereenvoudigt het proces. Helaas bieden nog te weinig leveranciers de VIB's ook in XML-file aan. Dat betekent nog veel handmatige invoer van data.

Wilt u uw data secuur laten invoeren en onderhouden? Wij nemen deze klus graag voor u uit handen en zorgen ervoor dat alle data van het VIB in uw account wordt gezet. Daarnaast verrijken we de componenten met de juiste fysische eigenschappen zoals grenswaarden, dampspanning en kookpunt. Onze arbeidshygiënisten staan borg voor de kwaliteit van uw data. Wenst u een frequente update van uw VIB's zodat u er geen omkijken meer naar heeft? Wij onderhouden uw data en nemen uw databeheer volledig van u over.

Hoe werkt het?

Als Stoffenmanager® klant krijgt u een offerte voor het aantal VIB’s dat u wilt laten invoeren. Wij hanteren een vaste prijs per VIB, dus u komt achteraf ook niet voor verrassingen te staan! Na akkoord stuurt u digitaal de VIB’s in een batch naar ons toe en we bespreken samen de planning. Wanneer u uw volledige databeheer aan ons overlaat heeft u altijd een actueel stoffenregister, met volledige en kwalitatief goede data. Hiermee kunt u gerust de volgende stappen voor het uitvoeren van blootstellingsbeoordelingen zetten.