Stoffenmanager® rebranding is een feit!

Ontwikkeld in 2003 in opdracht van het Ministerie van SZW en naar de markt gebracht in 2014 door Cosanta B.V., maakt dat Stoffenmanager® al bijna 20 jaar een betrouwbare en door de Arbeidsinspectie geaccepteerde oplossing is voor het veilig en gezond werken met (gevaarlijke) stoffen.
Inmiddels is de Stoffenmanager® tool doorontwikkeld tot een platform waar we, zowel nationaal als internationaal, al meer dan 40.000 accounts voor hebben uitgegeven. Ook onze organisatie, dienstverlening en werkveld is verder gegroeid. De groei en ontwikkelingen van de afgelopen jaren maken dat het tijd is voor verandering! Daarom gaan we verder onder het merknaam Stoffenmanager® en blijft Cosanta B.V. meer op de achtergrond bestaan.

Wat betekent dit voor u?

Stoffenmanager® tool

Aan de tool Stoffenmanager®8 verandert er niets en deze blijft er hetzelfde uitzien en functioneren. Ook blijft de tool beschikbaar in 11 talen en is onze helpdesk is er nog steeds om u te helpen bij technische vragen! Wat verandert er wel?:

  1. Het inlogscherm ziet er iets anders uit en u logt nu in via: app.stoffenmanager.com

Nieuwe website en e-mailadres

We hebben nu niet alleen een andere huisstijl, maar ook een volledig nieuwe website! U kunt nu nog meer informatie vinden over het vakgebied en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen. Ook breiden we onze Academy en kennisbank steeds verder uit en houden we u via onze Agenda en nieuwsbrief op de hoogte van komende webinars.
Wilt u ons per e-mail bereiken? Dat kan via ons contactformulier, Helpdesk of info@stoffenmanager.com

Together we move forward