Update gevaarlijsten in Stoffenmanager®

Er zijn toevoegingen in de RIVM ZZS lijst. In de bijlage " Nieuwe stoffen op gevaarlijsten in Stoffenmanager® "vindt u de gewijzigde stoffenlijst die nu in Stoffenmanager® is opgenomen. Deze update is zeer belangrijk voor een adequaat stoffenbeleid. Er kunnen bijvoorbeeld nieuwe stoffen zijn bijgekomen, maar ook gewijzigde aanvullende eisen gelden vanuit de Nederlandse wetgeving.

In Stoffenmanager® worden verschillende CMR- en gevaarlijsten bijgehouden. Wij actualiseren periodiek alle gevaarlijsten aan de hand van de wijzigingen die SZW en ECHA invoeren, zodat uw administratie altijd up-to-date blijft.

Als Stoffenmanager® gebruiker kunt u zien of u nog steeds voldoet aan de Nederlandse wetgeving voor CMR stoffen. U kunt in het overzicht van CMR stoffen in Stoffenmanager®  de benodigde gegevens voor uw registratie bijhouden.  Ook kunt u de gehele lijst raadplegen in Stoffenmanager® via “zoeken CMR-lijst”.

Heeft u vragen over CMR stoffen of wilt u graag advies van onze consultants op dit gebied? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Ik wil teruggebeld worden

Laat uw gegevens en uw bericht achter. Wij nemen graag even de tijd voor u en bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Contact