Transport chemische stoffen

Week van de RI&E: Gratis factsheet RI&E en winactie

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) maakte onlangs bekend te stoppen met het organiseren van de Week van de RI&E. Dan heeft ons echter niet tegengehouden om zelf activiteiten te organiseren in het kader van de RI&E. Een week waarin we extra aandacht besteedden aan de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) en de gezondheid van uw medewerkers.

Om u verder op weg te helpen stellen wij gratis een Factsheet RI&E ter beschikking en kon u uw kennis testen met de Kennisquiz RI&E gevaarlijke stoffen. De winnaar is inmiddels bekend en wint een gratis Stoffenmanager® training.

Download gratis de Factsheet RI&E

Deze factsheet geeft u meer inzicht in wat een risico-inventarisatie is en specifiek gericht op het werken met gevaarlijke stoffen. Van de identificatie van risico's tot het implementeren van de juiste maatregelen – onze factsheet helpt u.

Speciale Actie: Win een gratis training 'gevaarlijke stoffen'

Als klap op de vuurpijl organiseerden we een speciale actie! U kon kans maken op een gratis training Stoffenmanager® bij het invullen van de kennisquiz RI&E. De quiz is veelvuldig ingevuld en de meeste respondenten zijn echte RI&E gevaarlijke stoffen gebleken! De winnaar heeft inmiddels bericht gehad.

Waarom meedoen aan de Week van de RI&E?

De RI&E is een essentieel onderdeel van een goed arbobeleid. Door risico's in kaart te brengen en passende maatregelen te treffen, zorgt u niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar voldoet u ook aan de wettelijke verplichtingen. Een goede RI&E helpt incidenten voorkomen, verhoogt de productiviteit en vermindert ziekteverzuim.

Bij Stoffenmanager® begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het werken met gevaarlijke stoffen. Daarom bieden we ter ondersteuning de nodige tools en informatie om u op weg te helpen.

Maak van de Week van de RI&E een succes en zet samen met Stoffenmanager® de eerste stap naar een veilige werkplek. Download de gratis factsheet en doe mee aan de kennisquiz over de RI&E gevaarlijke stoffen. Samen gaan we voor een gezondere werkomgeving!