Stoffenmanager® doet mee aan de Week van de RI&E!

Van 20 tot 24 juni organiseert Steunpunt RI&E de Week van de RI&E!
Ook Stoffenmanager® besteedt deze week extra aandacht aan de RI&E (risico, inventarisatie en evaluatie) en het belang van veilig en gezond werken. Uiteraard wil elk bedrijf haar werknemers een veilige werkomgeving bieden en aan de wetgeving voldoen. Een RI&E helpt mogelijke arbeidsrisico’s inzichtelijk te maken en stimuleert een actieve aanpak voor een veilige en gezonde werkomgeving. Benieuwd wat wij gaan doen tijdens de Week van de RI&E? U leest het in dit bericht!

ACTIE: Neem gratis deel aan onze nieuwe Stoffenmanager® Basis training!

Zo veel mogelijk organisaties begeleiden om een veilige en gezonde werkplek te realiseren, dat is onze missie. En dat begint met de juiste basiskennis. In het kader van de Week van de RI&E bieden we nu een gratis basis training aan bij het starten met Stoffenmanager®.

In deze training bespreken we de basisprincipes van gevaarlijke stoffen, die belangrijk zijn tijdens het werk en de registratie van stoffen. Na deze training heeft u een stevige basis om gevaarlijke stoffen te herkennen en weet u welke aspecten van belang zijn voor het werken met Stoffenmanager®.

Wilt u ook deelnemen aan deze gratis Basistraining Gevaarlijke stoffen?

De Basistraining gaat in september van start, maar u kunt nu al uw plek veiligstellen. Maak vast een gratis Stoffenmanager® basisaccount aan (stap 1) en schrijf u daarna in voor de training (stap 2). Heeft u al een account? Schrijf u dan direct in!

Let op: Vermeld bij uw aanmelding de volgende actiecode: WvdR2022

Programma

Vrijdag: factsheet RI&E

Na een volle week met veel informatie kunt u de toepassing van de RI&E nog eens rustig nalezen in de factsheet. Download op vrijdag hier de factsheet over de RI&E en wetgeving!

pesticide spuiters