Voorlichting aan werknemers

Stoffenmanager® training 4: Effectieve voorlichting aan werknemers (fysiek)

Niveau: Starter

Om veilig te werken met gevaarlijke stoffen is het belangrijk dat werknemers zich bewust zijn van de gevaren en weten hoe zij de risico's moeten beheersen. Maar hoe komt deze informatie en kennis terecht bij werknemers? En hoe zorgt u ervoor dat werknemers ook daadwerkelijk ernaar gaan handelen?

Tijdens de Stoffenmanager® training "Effectieve voorlichting aan werknemers" leert u hoe u een afwisselende, effectieve voorlichting over gevaarlijke stoffen kunt geven en hoe u deze naar een hoger niveau kunt brengen. We hebben het tijdens de training over didactiek voor het geven van voorlichtingen, didactische werkvormen, coöperatieve leerstrategieën en meer!

U werkt tijdens de training samen met andere deelnemers en er is naast het theoretische gedeelte van de training veel ruimte om praktisch aan de slag te gaan met didactische werkvormen. Na de training krijgt u de Stoffenmanager® Toolkit mee (t.w.v. €50,-), dit is een methodiek om voorlichtingen aan werknemers effectiever, leuker en leerzamer te maken! De Toolkit staat boordevol ideeën, presentaties en activiteiten om een dynamische voorlichting te kunnen geven.

Stoffenmanager® toolkit

Wat komt er aan bod?

  • Didactiek voor het geven van voorlichtingen. 
  • Didactische werkvormen, uitleg en oefenen.  
  • Hoe u voorlichtingen kunt geven met behulp van de Toolkit.
  • Werkvorm uit Toolkit presenteren. 

NB koffie, thee en trainingsmaterialen zijn bij deze dag inbegrepen. Als er dieetwensen zijn horen we dat graag vooraf.

Meer informatie & Kosten

  • Locatie: Fysiek
  • Tijd: 1 dagdeel
  • Kosten: € 355,= p.p. (excl. BTW) (inclusief Toolkit t.w.v. € 50,=)
  • U kunt tot 2 weken voor de training kosteloos annuleren, daarna zal het bedrag in rekening worden gebracht. Wel kunt u uw cursusplaats door een andere collega laten innemen.

Bekijk onze agenda en meld u aan voor onze training via onderstaande knop!