Week van de RI&E

Van 20 tot 24 juni organiseert Steunpunt RI&E de Week van de RI&E!
Ook Stoffenmanager® besteedt deze week extra aandacht aan de RI&E (Risico, Inventarisatie en Evaluatie) en het belang van veilig en gezond werken. Uiteraard wil elk bedrijf haar werknemers een veilige werkomgeving bieden en aan de wetgeving voldoen. Een RI&E helpt mogelijke arbeidsrisico’s inzichtelijk te maken en stimuleert een actieve aanpak voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Tijdens deze week worden webinars gegeven en kunt u factsheets en hand-outs van de webinars bekijken. Ook kunt u naar aanleiding van het webinar "De S in CMR(S)-stoffen" verschillende instructievideo's bekijken die het makkelijker maken in Stoffenmanager® aan de slag te gaan met sensibiliserende stoffen en CMR-stoffen.

Webinar "De "S" in CMR(S)-stoffen

Hieronder vindt u alle informatie rondom het webinar "De "S" in CMR(S)-stoffen. Als eerst vindt u het webinar dat op dinsdag 21 juni is gegeven.

Video's

Om u op weg te helpen, hebben we verschillende video's voor u klaarstaan waarmee u daarna gelijk met CMR(S)-stoffen Stoffenmanager® aan de slag kunt gaan.

Ga hier naar de video's over CMR(S)-stoffen in Stoffenmanager®

Hand-out webinar "De "S" in CMR(S)-stoffen"

Hier vindt u de Hand-out van het webinar: De 'S' in CMR(S)-stoffen. De verschillende links in de hand-out kunt u aanklikken. U krijgt zo meer inzicht in bijvoorbeeld de "leidraad allergenen", het boek "Ademnood" en de Nederlandse CMR-lijst.

Webinar "Wetgeving en de RI&E"

Hieronder vindt u alle informatie rondom het webinar "Wetgeving en de RI&E".
Allereerst ziet u hieronder de opname van het webinar dat op donderdag 23 juni is gegeven.

Video's

U kunt na zien van dit webinar (als u dat nog niet heeft gedaan) een Stoffenmanager® account aanmaken.

Als u op weg geholpen wilt worden met het invoeren van producten, kunt u onze instructievideo's bekijken.

Start met het aanmaken van uw eerste product, bekijk de instructievideo's!

Stoffenmanager® SHARE en Werkplekinstructiekaarten

In het webinar heeft u kunnen zien dat u, naast het doen van risicobeoordelingen, ook Werkplekinstructiekaarten kunt genereren. Stoffenmanager® SHARE is ook belicht tijdens het webinar.

Klik hier om Stoffenmanager® SHARE te bekijken.

Ga naar de video's over Stoffenmanager® SHARE en Werkplekinstructiekaarten

Hand-out webinar "Wetgeving en de RI&E"

Hier vindt u de Hand-out van het webinar Wetgeving en de RI&E. De verschillende links in de hand-out kunt u aanklikken.

Factsheet RI&E

In deze factsheet gaan we dieper in op de wetgeving die ten grondslag ligt aan de RI&E gevaarlijke stoffen en hoe de RI&E van gevaarlijke stoffen uitgevoerd kan worden. Meer weten? U kunt de factsheet downloaden door op onderstaande knop te drukken.