Industrieterrein

Nieuwe release: 2 staps-autorisatie en uitbreiding SHARE

Tijdens de nieuwe release zijn er weer functies verbeterd en aangepast. Twee nieuwe features, die zijn aangedragen door klanten, lichten we hier uit.

2 staps-autorisatie

Stoffenmanager® biedt klanten de mogelijk om bij het inloggen een extra beveiliging in te stellen, door een 2 staps-autorisatie aan te zetten. Eerst kon dit alleen per gebruiker en de gebruiker moest dat dan zelf aanzetten. Nu kan dat centraal geregeld worden door de beheerder van het account. Deze mogelijkheid is vooral relevant voor klanten met een Premium licentie. Met de nieuwe functionaliteit wordt de beveiliging instelbaar en uniform voor alle gebruikers in uw organisatie. U vindt deze instelling onder ‘bedrijfsinstellingen’.

SHARE-module

Ook de SHARE is uitgebreid met een nieuwe functionaliteit. U kunt nu op basis van de YPID (Your Product ID) makkelijk en direct data, zoals WIK's of VIB's, delen met uw collega's. Collega's hoeven niet meer zelf te zoeken in het SHARE scherm, maar kunnen rechtstreeks ‘gelinkt’ worden naar een VIB. Het is ook mogelijk om op deze manier makkelijk data te delen met andere bedrijven of systemen.

Daarnaast kunt u nu in de SHARE een stoffenlijst van een locatie downloaden voor alle medewerkers op de werkvloer. De (vast ingestelde) Stoffenlijst bevat vooral ADR-kolommen om snel te kunnen delen welke stoffen op een specifieke locatie staan.

Heeft u vragen over deze nieuwe functies? Laat het ons weten.