Man met blauwe ton

Ga voor efficiëntie met het Digitaal Producten Depot!

Wist u dat met een Stoffenmanager® premium licentie gebruik kunt maken van een Digitaal Producten Depot waarin al uw producten geïmporteerd en centraal beheerd worden?

Werkt u samen met meerdere gebruikers in 1 account? Dan weet u vast dat het niet altijd makkelijk is om producten met elkaar te delen, omdat deze gekoppeld zijn aan locaties. Niet elke gebruiker in het account heeft toegang tot deze locaties waardoor de producten die bij deze locaties horen dan ook niet zichtbaar zijn voor alle gebruikers. Dit betekent vaak meer werk en mogelijk dubbele producten. Dit is verleden tijd met het Digitaal Producten Depot (DPD) waarin alle producten centraal beheerd worden.

Vanuit het DPD is het mogelijk om producten op locatieniveau aan de locatie(s) te koppelen, maar is het ook mogelijk om via een import de producten direct in het DPD te plaatsen zonder ze aan een locatie te koppelen. Zo worden deze producten beschikbaar voor iedere gebruiker die recht heeft om het DPD in te zien. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaande knop of bel ons op + 31 20 7920013.