industrie

Nieuw! Stoffenmanager® Branche. Dé aanpak om samen efficiënter te werken.

Al bijna 20 jaar ondersteunen wij bedrijven om blootstellingsrisico's aan gevaarlijke stoffen op de werkvloer terug te dringen door middel van trainingen, consultancy, datamanagement en uiteraard met onze tool Stoffenmanager®, als het hart van ons bedrijf.

Vanuit onze ervaring is er veel kennis te delen, financieel voordeel te behalen én een efficiëntere werkwijze te creëren wanneer bedrijven binnen een branche de samenwerking aangaan. Stoffenmanager® Branche faciliteert deze samenwerking op het gebied van gevaarlijke stoffen. Dit betekent dat individuele bedrijven de mogelijkheid krijgen om actief data te delen maar daarnaast toch de vrijheid hebben om het Stoffenmanager® account naar eigen wens in te richten. Opslag van data (componenten, producten, VIB's etc) vindt centraal plaats. Vanuit onze ervaring is het delen van data en kennis dé manier om efficiënt en daarmee kostenbesparend te werken.

Stoffenmanager® Branche assisteert op alle 4 de stappen van de Inspectie SZW. Zowel nieuwe als huidige klanten van de branche kunnen deelnemen aan de Stoffenmanager® Branche aanpak. Vertegenwoordigt u een branche en wilt u meer weten over onze aanpak? Of bent u als bedrijf geïnteresseerd naar de mogelijkheden op branche niveau? Neem contact met ons op voor meer informatie via onderstaande knop of bel ons op + 31 20 7920013. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw branche.