Hogere Arbeidshygiëne van Kader

De nieuwe generatie van arbeidshygiënisten. Stoffenmanager®| Kader

Stoffenmanager® geeft regelmatig lessen bij de opleiding Hogere Arbeidshygiëne van Kader. Woensdag 30 november 2022 gaven wij alweer voor de laatste keer dit jaar les aan een groep enthousiaste deelnemers die allemaal de opleiding Hogere Arbeidshygiëne volgen. Tijdens deze lesdag gingen we aan de slag met 'maatregelen en borging'.

In module 2 komen de deelnemers in 4 hele dagen alles te weten over gevaarlijke stoffen. Belangrijke taken van een arbeidshygiënist zijn o.a. het inventariseren, evalueren, en beheersen van chemische risico's op de werkplek. Na deze 4 lesdagen hebben de deelnemers een goede dosis vakinhoudelijke kennis die ze goed kunnen gebruiken om hun taken als toekomstig arbeidshygiënist succesvol uit te kunnen voeren!

Stoffenmanager® is trots dat wij via deze module mogen bijdragen aan een nieuwe generatie van arbeidshygiënisten. Onze missie is om bedrijven handvatten te bieden, zowel op het gebied van kennis als technische tools, en als partner samen te werken om blootstellingsrisico's aan gevaarlijke stoffen op de werkvloer te verminderen.

Wilt u meer weten over de opleiding? Neem een kijkje op de website van Kader. Wilt u uw kennis en competenties opfrissen en verbreden? Kijk dan eens op de Stoffenmanager® Academy: Volg een training, raadpleeg de beschikbare Whitepapers en kennisclips en neem deel aan de Webinars!

Stoffenmanager®. Voor de wereld van morgen. Samen werken we aan een veilige en gezonde werkomgeving!