Stoffenmanager® 20 jaar

Stoffenmanager® bestaat 20 jaar

In oktober is het precies 20 jaar geleden dat Stoffenmanager® de tool, werd gelanceerd. Dit moment willen we samen met onze klanten, onze partners en gebruikers over de hele wereld markeren.

Stoffenmanager® is in 2003 ontwikkeld om organisaties op een eenvoudige manier te helpen voldoen aan de wet- en regelgeving van gevaarlijke stoffen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een breed toegankelijk en betrouwbare tool voor elke organisatie. De komende periode blikken we terug op 20 jaar Stoffenmanager®, de uitdagingen, successen en ontwikkelingen. Maar we kijken vooral vooruit.

Samen naar de volgende mijlpaal!

Nu zetten we de volgende stap. Omdat nog steeds 1 op de 6 personen het risico loopt ernstig ziek te worden door gevaarlijke stoffen op de werkvloer, voelen we de maatschappelijke verantwoordelijkheid om te blijven strijden voor meer kennis, bewustwording en de beschikbaarheid van de juiste tools. Samen met onze partners gaan we dan ook voor innovatieve oplossingen, zodat grote én kleine bedrijven zelf de competenties in handen krijgen en ondersteuning waar nodig, om op eenvoudige wijze gezonde werkplekken te realiseren. Niet alleen voor de risico's van vandaag, maar juist voor de uitdagingen van morgen.

We nemen u mee in ons verhaal naar de volgende mijlpaal.

Activiteitenoverzicht

GHS-symbolen

Poster GHS-symbolen

Het herkennen van alle GHS-symbolen is soms best lastig. Speciaal voor ons 20-jarig jubileum hebben wij een unieke poster gemaakt. Met deze poster kunt u snel de juiste symbolen herkennen.

Gratis webinar handschoenen en gevaarlijke stoffen

Gratis webinar handschoenen

Welke typen handschoenen zijn er geschikt voor het werken met gevaarlijke stof/chemicaliën? En hoe gebruik je veiligheidshandschoenen op de juiste manier binnen jouw bedrijf?

Gratis webinar biologische risico's

Gratis webinar biologische risico's

“Met Stoffenmanager® BioRisk krijgen Arbo professionals de tools en nodige kennis in handen om zelf op een eenvoudige manier de blootstelling aan biologische agentia te beoordelen.”

Gratis webinar Veiligheidsinformatiebladen VIB's

Gratis webinar VIB's

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten wanneer u aan de slag gaat met Veiligheidsinformatiebladen? Tijdens het webinar op 23 november gingen we hier dieper op in. Heeft u het webinar gemist? Bekijk het hier terug!

Gratis webinar in gesprek met de bedrijfsarts

Gratis webinar bedrijfsarts

Op 12 oktober vond het webinar plaats met bedrijfsarts Frits van Rooy van Arbo Unie. Hij deelde zijn kijk op de samenwerking tussen bedrijfsarts en arbeidshygiënist en hoe dat beter kan. Inclusief praktijkvoorbeelden.

Interview Albert Hollander Stoffenmanager®

Interview Albert Hollander

'In afgelopen 20 jaar zijn er natuurlijk vele mijlpalen geweest, waarvan de start van Stoffenmanager® 20 jaar geleden bovenaan staat. Maar ik zie volgend jaar ook al een nieuwe mijlpaal aankomen.' Albert Hollander, CEO Stoffenmanager®

Interview Albert Hollander Stoffenmanager®

Interview deel 2 Albert Hollander

'Ons vertrekpunt is dat elk bedrijf de mogelijkheid moet hebben om zelf de competenties in handen te krijgen om op een eenvoudige manier een gezonde en veilige werkplekken te realiseren.'
Albert Hollander, CEO Stoffenmanager®

Videoboodschap Albert Hollander Stoffenmanager®

Videoboodschap Albert Hollander

Albert Hollander luidt het 20 jarig jubileum van Stoffenmanager® in met een persoonlijke video boodschap. Albert blikt terug op het ontstaan van Stoffenmanager® en neemt ons mee in de nieuwe ontwikkelingen.